Chia de Gracia Selenium 250g

CdG ORGANISK SELEN er et tilskuddsfôr for å sikre hestens tilstrekkelige inntak av selen.

CdG ORGANISK SELEN inneholder Bioplex® chelatert organisk selen, som er i en naturlig og effektivt absorberbar form.

Les merShow less
kr 490.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Selen er et viktig antioksidant sporstoff for hester. Selen er spesielt egnet for trenings- og konkurransesesongen for å opprettholde muskelprestasjon. Tilstrekkelig seleninntak har vist seg å ha positive effekter på hestens restitusjon etter sportslig prestasjon. Selen påvirker også muskelfunksjonen sammen med vitamin E. Som en antioksidant kan vitamin E delvis kompensere for selenmangel og vice versa. Det er lite selen i jorden, og derfor bør hesten få det gjennom fast og mineralfôr. Mangelsymptomer inkluderer muskelsvinn og generell muskeltretthet. Selen påvirker også produksjonen av skjoldbruskhormon og er viktig for reproduktive funksjoner og fruktbarhet.

Selentilskudd anbefales for hester som har blitt diagnostisert med selenmangel, har problemer med muskelvekst, og har problemer med muskelrestitusjon. Selen støtter kroppens eget naturlige immunsystem.

CdG ORGANISK SELEN er blandet med vitaminrik aroniabærpulver, som har flere antioksidanter enn noen annen bær eller frukt. Aroniabær regnes som en ekte helse bombe og supermat takket være vitaminene og antioksidantene den inneholder, blant annet. Aroniabær inneholder mye antioksidantene vitamin C og E, karotenoider, folat og mineraler som kalium, jern og mangan.

Organisk selen er en sikker kilde til selen som absorberes godt og kan brukes effektivt av kroppen.

**Dosering:**

Hest 500 kg:

En hests daglige behov er ca. 0,9-1,5 mg.

7,5 ml måler ca. 4 g.

4 g inneholder 1,25 mg selen.

Doseringen bør ta hensyn til mengden selen som oppnås fra annet fôr.

Overdrevet inntak av selen kan forårsake forgiftningssymptomer, så anbefalt dosering må ikke overskrides.

Bioplexi® selen er en patentert selengjær.

CdG ORGANISK SELEN tilbyr bedre biotilgjengelighet enn uorganiske mineraler. Den biologiske formen reduserer risikoen for negative interaksjoner av uorganiske mineraler, støtter effektiv absorpsjon og utnyttelse av mineraler i kroppen og styrker dyrets immunitet, optimal ernæringsstatus og generelle velvære. Den chelaterte, dvs. organiske formen bundet til aminosyrer, garanterer god absorpsjon, takket være hvilken en mindre mengde er tilstrekkelig.

Bakgrunnen for Bioplex® produkter er mer enn 20 år med forskning og produktutvikling.

Pakningen inneholder en 7,5 ml måleskje, som er omtrent 4 gram.

**Pakningsstørrelse:** 250 g. Med en dose på 4 g varer pakken i 60 dager.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 499.00
(0)
Juledækken i fleece med røde hjerter over det hele og hvid teddy krave for den helt rigtige juestemning. Med aftagelige krydsjorde og Horse Guard sølvglimmer logo print bagpå. 100% åndbar polyesterfleece.
kr 449.00
(0)
Olje har blitt et etablert tilskudd i mange hesters dietter. Omega fettsyrer. For hud, pels, ledd, mage/tarm Olje brukes som tilskudd som en del av energikilden i dietten, og den overlegne kvaliteten og fettsyrene i...
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn