Likit Graze maze slikkematte

Likit Slikkematte Graze Maze for Sakte Fôring av Hester.  Graze maze pasta kjøpes utenom

Les merShow less
kr 239.00
Navn
  • Lilla
  • Blå
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Likit Slikkematte Graze Maze for Sakte Fôring av Hester

Likit Graze Maze er en slitesterk gummislikkematte som er designet for å bidra til å avlaste kjedsomhet, tilby en distraksjon, eller ganske enkelt for å senke fôringshastigheten. Bruk den i bunnen av en fôrbøtte som en sakte-fôrer eller smør et lag med vår deilige Likit Graze Paste på matten som et 'lim' for å strø fôr og godbiter over, og skap en fristende beitematte for hesten din. Likit Graze Maze egner seg også for frysing – hvorfor ikke lage en ispinne for hesten!

Produsert i Storbritannia med materialer av høy kvalitet som er godkjent for mat, for å sikre at matten ikke bare er slitesterk, men også trygg for hesten din.

Tilgjengelig i to tiltrekkende farger:

- Lilla

- Blå

Denne slikkematten fra Likit er den perfekte løsningen for å holde hesten din engasjert og underholdt, samtidig som den bidrar til en sunnere og mer balansert fôringspraksis.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Chia De Gracia
kr 339.00
(0)
Dried carrot flakes are a good source of vitamin A and C and carotene. Carrot contains many trace elements and minerals in their natural form and is one of the best sources of vitamin A. 100 grams of carrots contains...
Blue Hors Care
kr 127.20 kr 159.00
(0)
Barrier cream er en tyk hvid creme der er lavet på sheabutter, zink og glycerin som plejer, blødgør og beskytter udsatte områder. Zinken i cremen gør cremen tyk og vandafvisende så den beskytter i længere tid fra...
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn